Palvelumme

Laadimme kartoituksen sopivista rahoitusinstrumenteista

Sovitamme EU:n työohjelman kriteerit hankkeellesi sopiviksi

Rakennamme rahoitushakemuksen kanssasi

Löydämme osaamistasi täydentävät kansainväliset partnerit

Vahvistamme hakemuksesi EU-ulottuvuutta

Koordinoimme koko rahoitusprosessin puolestasi tai keskitymme vain tiettyihin rahoitusprosessin osioihin

Asiakkaanamme määrität palvelun laajuuden

Haku Consulting auttaa suomalaisia toimijoita saamaan osansa EU:n tukirahoituksesta, jota Suomi on mukana rahoittamassa vuosittain.

Haku Consultingin visiona on kasvattaa suomalaisten toimijoiden onnistumista EU:n rahoitushauissa. Asiakkaamme määrittävät palvelun laajuuden — voimme olla apuna koko rahoitusprosessin ja hakemuksen laatimisessa, tai keskittyä vain tiettyihin osioihin, kuten EU-ulottuvuuden lisäämiseen ja vahvistamiseen.

Autamme myös EU-rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa. Suorien EU-rahoitushakujen (esim. Horisontti Eurooppa, CEF, Luova Eurooppa, Digitaalinen Eurooppa) lisäksi otamme huomioon myös välillisesti hallinnoidut rahoitusmahdollisuudet (esim. Interreg-ohjelmat). Näitä epäsuoria rahoituksia haetaan kansallisilta ja alueellisilta toimijoilta, kuten ELY-keskuksilta.

Viime kauden puiteohjelman budjetista jopa yli 70% jaettiin useamman toimijan muodostamille konsortioille eli yhteistyöhankkeille. Haku Consulting auttaa sinua löytämään hankkeellesi sopivia kotimaisia ja kansainvälisiä kumppaneita niin yritys- kuin oppilaitossektoriltakin.

Edustitpa siis tutkijaryhmää, startup -yritystä tai esimerkiksi ammattikorkeakoulun kehitysprojektiryhmää, ole meihin rohkeasti yhteydessä, jotta voimme yhdessä selvittää mahdollisuutesi EU-rahoituksen piirissä. Huolehdimme, että voit keskittyä ainoastaan ydinosaamiseesi ilman, että aikaa kuluu hankkeellesi soveltuvan EU-rahoitusinstrumentin löytämiseen, työohjelman linjan mukaisen hakemuksen kirjoittamiseen ja sopivien konsortiopartnereiden löytämiseen.

Järjestämme mielellämme myös koulutuksia EU-rahoituksen hakemiseen liittyen. Kysy tarjousta osoitteesta [email protected]

Avullamme varmistat oman osasi potista!

Oletko kiinnostunut kuulemaan EU-rahoitusmahdollisuuksista?